De reis van
onze koffie

Zelf geïmporteerd
uit Colombia

Cafe de la Fonda, wordt door ons zelf uit Colombia geïmporteerd. Tijdens een trip door Colombia in 2016 bezochten wij een kleine branderij in Bogota en spraken met de eigenaar Julian Jaramillo. We waren getroffen door de fijne smaak van de geserveerde koffie. Zo was er prachtig aroma, licht fruitig, met een mooie crema, tinten van zoet en chocolade en een niet te bittere afdronk. Ons bezoek toen heeft ertoe geleid dat wij de koffie ook aan onze gasten wilden schenken en gesprekken over import kwamen op gang en zijn succesvol gebleken.

De beste koffie van Enschede!

De met zorg geplukte koffiebonen moeten dan ook met respect worden behandeld. Wanneer Meisje een bestelling plaatst, dan wordt de koffie speciaal voor ons gebrand, verpakt en per vliegtuig vervoerd naar Nederland, waarna het per koeriersdienst bezorgd wordt in Enschede.

Een toffe koffiemachine, melk die op ambachtelijke wijze wordt geschuimd, goed getrainde barista’s, die zich hebben bekwaamd in het bereiden van de koffie en latte art maken het plaatje en product compleet. Met trots kan ik zeggen dat Meisje de beste koffie van Enschede schenkt.

Proef alvast de sfeer!