Meisje’s
Molukse avond

Mild, pittig maar altijd met een zoetje

Eens per maand kook ik ons familie-eten, zoals ik het van mijn moeder heb geleerd. Authentieke recepten, waarmee niet wordt gemarchandeerd. Mijn moeder is geboren en getogen in Midden-Java (Indonesië). De invloeden van deze streek is heel herkenbaar in onze recepturen. Mild, pittig maar altijd met een zoetje. De gerechten zijn in eigen keuken en met veel liefde bereid.

Meld je aan!

Wil je ook genieten van de keuken uit het land waar Meisje haar oorsprong heeft? Dat kan! Meisje opent haar deur voor haar gasten in de vorm van een Molukse avond. Op reservering kan je genieten van een authentiek Molukse rijsttafel. De avond begint met een inloop vanaf 18.30 uur. Het diner begint om 19.00 uur. Mail of bel ons en ik stuur de flyer digitaal naar u toe. Uiteraard is de actuele info ook te vinden op Insta of Facebook.

Mild, pittig maar altijd met een zoetje

Eens per maand kook ik ons familie-eten, zoals ik het van mijn moeder heb geleerd. Authentieke recepten, waarmee niet wordt gemarchandeerd. Mijn moeder is geboren en getogen in Midden-Java (Indonesië). De invloeden van deze streek is heel herkenbaar in onze recepturen. Mild, pittig maar altijd met een zoetje. De gerechten zijn in eigen keuken en met veel liefde bereid.

Meld je aan!

Wil je ook genieten van de keuken uit het land waar Meisje haar oorsprong heeft? Dat kan! Meisje opent haar deur voor haar gasten in de vorm van een Molukse avond. Op reservering kan je genieten van een authentiek Molukse rijsttafel. De avond begint met een inloop vanaf 18.30 uur. Het diner begint om 19.00 uur. Mail of bel ons en ik stuur de flyer digitaal naar u toe. Uiteraard is de actuele info ook te vinden op Insta of Facebook.